10-08-2020

Prava Crne Gora: Vrhunski sportista pristupio našoj partiji

"Pravoj Crnoj Gori pristupio je kondicioni i atletski trener Drago Musić, vrhunski crnogorski sportista, aktuelni rekorder Crne Gore u polumaratonu i maratonu", navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.



"Musić je nacionalni trener Crnogorske atletske reprezentacije, predsjednik trenerske organizacije u ASCG, kondicioni trener ženske seniorske reprezentacije Crne Gore, doskorašnji kondicioni
trener KK Sutjeska, trener kadetske košarkaške reprezentacije Crne Gore, kao i trener u AK Nikšić", dodaje se u saopštenju.

Musić je, kako dodaju, kao trener učestvovao na Olimpijskim igrama, u Londonu i u Riju, gdje je njegov takmičar ispunio olimpijsku normu.

On je, kako su istakli, aktuelni rekorder Crne Gore u polumaratomu i maratonu.

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je da je ponosan što Musić postaje dio tima Prave:

„Dragu Musiću, kodicionom treneru sa karijerom dugom skoro dvadeset godina, koji je učestvovao i na Olimpijskim igrama želim dobrodošlicu kao i srećan rad u Odboru Prave Crne Gore u Nikšiću. Srećan sam što ćemo u narednom periodu imati ovakvog čovjeka u našem timu, koji će, sasvim sigurno pomoći, ne samo razvoju ideje i organizacije Prave u Nikšiću, već razvoju organizacije i ideje naše partije u cijeloj Crnoj Gori.“

"Drago Musić je 13. maja dobio otkaz u košakraškom klubu Sutjeska zbog Svetovasilijevske litije u Nikšiću u kojoj je učestvovao", zaključuje se u saopštenju.