30-07-2019

Predrag Jelušić jednoglasno izabran za predsjednika Opštinskog odbora DPS-a

Novoformirani Opštinski odbor Demokratske partije socijalista, sinoć je u Budvi jednoglasno izabrao Predraga Jelušića za predsjednika.

Predrag Jelušić jednoglasno izabran za predsjednika Opštinskog odbora DPS-a | Radio Televizija Budva

Jelušić je rukovodio Opštinskim odborom od decembra 2018. godine, a nakon redovne izborne konferencije ponovo je predložen kao kandidat za ovu funkciju, od strane radne grupe, na šta je Predsjedništvo partije dalo saglasnost.

On se zahvalio članovima odbora na jednoglasnoj podršci, afirmišući kvalitetnu međusobnu komunikaciju kao garant uspjeha na predstojećim izborima, uz uvjerenje da je DPS u Budvi osnažen i sposoban da na novim izborima preuzme vršenje vlasti u Budvi.

Sjednici je prisustvao i koordinator ispred Predsjedništva i politički direktor Demokratske partije socijalista, Tarzan Milošević, i kordinator ispred Izvršnog odbora, Andrija Radman.

Milošević je izrazio zadovoljstvo izborom Predsjednika ali i sastavom novoformiranog odbora. On je takođe predstavio prioritete u budućem djelovanju i radu Opštinskog odbora DPS-a u Budvi.

Ovom sjednicom su i formalno zaokružene neophodne pripreme za predstojeći Kongres partije koji će biti održan krajem novembra.