31-07-2021

Predstava Kozocid i večeras u amfiteatru manastira Stanjevići

Nakon što je odigrana sinoć, predstava „Kozocid“, po tekstu i u režiji Vide Ognjenović, biće izvedena i večeras sa početkom u 21 čas u amfiteatru manastira Sv. Trojice, Stanjevići. Predstava je produkcija Gradskog pozorišta iz Podgorice.


Foto: Gradsko pozorište Podgorica

Režiju i tekst je uradila Vida Ognjenović, dramaturgiju Dragana Tripković, scenografiju Geroslav Zarić, kostimograf je Ljiljana Dragović, a kompoziciju je uradio Zoran Erić.

U predstavi igraju: Milivoje Mišo Obradović, Igor Đorđević, Dušan Kovačević, Dejan Đonović, Dubravka Drakić, Simo Trebješanin, Pavle Ilić, Goran Slavić, Danilo Čelebić, Stevan Radusinović, Ivana Mrvaljević, Miloš Pejović, Branka Femić Šćekić, Jelena Simić, Katarina Krek, Omar Bajramspahić, Davor Dragojević, Maja Šarenac, Dragan Račić, Pavle Popović.

Predstava počinje u 21 čas. Za publiku je obezbijeđen prevoz sa stanice Mediteran Expressa (u gradu) u 19.00 č. Napominjemo da u blizini manastira ima mjesta za parkiranje.

Iz JU Grad teatar zamolili su publiku da se striktno pridržava epidemioloških mjera tokom izvođenja programa, što podrazumijeva obavezno nošenje zaštitnih maski i dezinfekciju na ulazu.