09-12-2015

Prijem kod Uprave za mlade i sport

Osvajači medalja na prvenstvu Svijeta za seniore u ju-jitsu u Bangkoku – Tajland, Vukčević Dejan, Jokić-Caković Lidija i Vukotić Stefan kao i predsjednik JJSCG Ranko Vukotić i selektor reprezentacije Miloš Ašanin bili su u posjeti Upravi za mlade i sport.

Prijem kod Uprave za mlade i sport | Radio Televizija Budva

Direktor Uprave za sport i mlade G-din Igor Vušurović je povodom osvajanja jedne zlatne i jedne bronzane medalje na prvenstvu Svijeta, upriličio srdačan prijem. On je izrazio divljenje za postignute rezultate kao i spremnost da će i ubuduće podržavati ovakve akcije koliko to objektivne mogućnosti budu dozvoljavale. Evidentno je da ju-jitsu takmičari u kontinuitetu postižu veoma zapažene rezultate i veoma je optimističan da će se takav trend i ubuduće nastaviti.

Predsjednik Ju-Jitsu Saveza Crne Gore G-din Ranko Vukotić je izrazio zahvalnost Upravi za mlade i sport i njenom Direktoru Vušuroviću na pravilnom sagledavanju naših potreba i reagovanuju u pravom trenutku u pružanju neophodne pomoći.

"Trudićemo se da sa ovakvim rezultatima i ubuduće nastavimo i da nesebično radimo na stvaranju uslova kako bi ovaj sport i dalje zauzimao mjesto koje mu pripada", navodi se u saopštenju.