10-06-2016

Promo party za Montenegro Colour Festival

Jedna od najnovijih, najatraktivnijih, najživopisnijih i najveselijih manifestacija - Montenegro Colour Festival održaće se 31. jula a već 11. juna u saradnji sa Afterbeach parties Montenegro organizuje promo party u srcu Budve - Greco Beach, kao uvod za ono što slijedi.

Promo party za Montenegro Colour Festival | Radio Televizija Budva

Ovo je nova turistička ponuda, koja je drugačija, koja podstiče, promoviše i dopunjuje sezonu.

Budvi kao atraktivnoj, renomiranoj i prestižnoj destinaciji nedostaje jedna ovakva manifestacija za kojom postoji interesovanje i potreba gostiju tokom ljetovanja. Festival boja inspirisan je originalnim Indian Holi fest-om koji promoviše duh drugarstva i zajedništva.

Bacanje obojenog praha slave Hindusi u čast dolaska proljeća i sa njim svu radost novog života. Izraz je slobode i slavi pozitivnu energiju te premoštava društvene barijere Sa sličnim manifestacijama koje se održavaju u Latinskoj Americi, SAD-u i Evropi, festival je prerastao u globalni.



Hiljade ljudi, obučeni u bijelo, zajedno učestvuju i uživaju u muzici, plesu, performansima i bojama. Festival će ostaviti nezaboravan i živopisan utisak. Učesnici će biti pokriveni sjajnim nijansama,kaleidoskopom boja obojiće stvarnost. Za mlade je ovo odlična prilika za jedan drugačiji i nedoživljeni provod. Sa njim će se identifikovati.

U potpunosti je saglasan sa njihovim željama, to je vid provoda koji oni u potpunosti prihvataju, podržavaju i očekuju. Želja za zabavom, potraga za uzbuđenjem i promjenom svakodnevnice, opuštanjem, novim iskustvima, magičnim trenucima.

Svi koji će doći u nedjelju, mogu da očekuju lijepu zabavu, neuobičajenu atmosferu, dobru muziku i razonodu. Trenutke kolektivnog osjećanje euforije i zajedništva. Na manifestaciji će biti na hiljade jarko obojenih pojedinaca koji će pjevati, plesati i bacati obojanu prašinu cijelo popodne.

Na svaki sat prah u boji će biti bačeni u vazduh u isto vrijeme i na taj način će se stvoriti nevjerovatan osjećaj jedinstvenog izgled! DJ-evi će odbrojavati na svakih sat vremena prije bacanja pudera!



Festival koji okuplja ljude svih uzrasta, rasa, kultura, ličnosti ... jedinstven festival svjetlosti, ljubavi, nade, sreće, ushićenja!

Budite zapljusnuti talasima crvene, plave, žute, naradžaste, zelene, roze, ljubičaste ... cijelim spektrom! Različite boje pudera pokazuju jedinstvo među svim vrstama ljudi, bez obzira na različitosti u polu, statusu... Ovo je jedan od najzanimljivijih festivala kojima ćete ikada prisustvovati. Ne postoji ništa slično tome!

Puder nije toksičan, ne zagađuje okruženje i ispira se vodom Bijele majice su obavezne. Šeširi, kape i naočare su poželjne. Za one koji imaju sočiva preporučuje se da nose naočare. Oni koji imaju astmu moraju da paze na puder. Dozvoljen je puder (boje) koji daje organizator. Drugi puder nije dozvoljen niti se smije unositi!!!

Organizator odgovara za kvalitet pudera koji se koristi na festivalu.

Montenegro Colour Festival u saradnji sa Afterbeach parties Montenegro organizuje promo party u srcu Budve - Greco Beach Budva 11. juna, kao uvod za ono što slijedi 31. jula.