25-05-2021

Promocija knjiga Jasenke Lalović: Veče kad je more zamisrisalo na pelin i lavandu, danas u Buljarici

Organizacija žena Budve i Petrovca, danas u 17h organizuje promociju knjiga Jasenke Lalović na otvorenom, na buljaričkoj plaži, kroz razgovore svih zainteresovanih žena o ženskim likovima u sva tri romana.



Po izboru će učesnice moći čitati citate i od autorke dobiti odgovore na sva pitanja i dileme vezane za dešavanja o kojima piše Lalović a vezani su za njenu rodnu Buljaricu, za Petrovac, Budvu, Bar, Crmnicu...

Riječ je o netipičnoj promociji književnih djela i po mjestu održavanja i po konceptu jer svi prisutni mogu biti i učesnici.
Pored članica Organizacije žena, na promociju uz more, pozvane su i članice sekcije žena Crvenog krsta, Udruženja penzionera a očekuje se dolazak starijih mještanki iz Buljarice i Petrovca.

Iz Organizacije žena Budve pozivaju sve zainteresovane da prisustvu promociji, a za sve dodatne informacije nmogu se obratiti na brooj tel:

Branka Čvorović 069 016 186
Jasenka Lalović viber +381 65 247 19 65 // 067 579 524

Mjesto održavanja: Buljarica, desna strana plaže, poslednji objekat , B 5, kod mostića, parking ispod velikog žutog panoa sa ženskim likom /Sea Dance/.