10-07-2014

Promocija turističke ponude Crne Gore na trećem regionalnom sajmu turizma u Novom Sadu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore zajedno sa lokalnom turističkom organizacijom Budve, učestvovala je na trećem regionalnom sajmu omladinskog turizma, “Youth Fair”, koji se održao 8. I 9. jula, na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu.

Promocija turističke ponude Crne Gore na trećem regionalnom sajmu turizma u Novom Sadu | Radio Televizija Budva

Mladi, koji u velikom broju borave ovih dana u Novom Sadu zbog festivala EXIT, pokazali su interesovanje za festival „Sea Dance“ koji će se održati od 15. do 17. jula na plaži Jaz u Budvi. Na pultu NTOCG i TO Budva dobili su informacije vezano za izvodjače na festivalu, cijene ulaznica i smještaja.



Takođe posjetioci su bili u prilici da se upoznaju sa ostalom ponudom koja jenamijenjena ovoj ciljnoj grupi. Iskazano je veliko interesovanje i za manifestacije koje će se tokom ljeta održati u Crnoj Gori kao što su “Refresh festival”, “Lake fest”, “After beach parties”, program gostovanja poznatih svjetskih izvođača u diskotekama “Top Hill” i “Maximus”, “Sea rock” festival, “Bedem fest”, “Ljeto sa zvijezdama”, Kotorski karneval, Petrovačka, Bokeljska noć i mnoge druge.

Drugog dana sajma održala se i konferencija na temu: „Omladinske prestonice Evrope kao brend“. Pred brojnim posjetiocima predstavljeni su najatraktivniji festivali, klubovi, centri za ekstremne sportove i zabavu u regionu kao i vodeći regionalni, evropski i turoperatori koji nude programe za mlade.