01-06-2020

Rađenović: Spriječena još jedna krađa izborne volje građana

Dvodnevni desant DPS-a i njihovih satelita i korumpiranih odbornika - prebjega na vlast u Budvi završen je fijaskom, kazao je predsjednik OO SNP Budva i šef Kluba odbornika SNP CG u SO Budva Krsto Rađenović, dodajući da je Budva je odbranjena, te da je ostala u rukama onih koji su izbornom voljom naroda dobili priliku da upravljaju ovom opštinom.

Rađenović: Spriječena još jedna krađa izborne volje građana | Radio Televizija Budva

Na taj način, kako ističe u saopštenju, odbranjen je ne samo ovaj opozicioni grad, već i ustavni poredak Crne Gore, te spriječena još jedna krađa izborne volje građana.

"Budvani nisu dozvolili da se ponovi kotorski scenario, te su na taj način spriječili DPS da njima svojstvenim metodama još jednom ponize naše sugrađane", istakao je Rađenović.

"Opozicija je pokazala da može da bude jedinstvena i da je sposobna da sve nesuglasice ostavi po strani kada je u pitanju viši interes.
Pobjeda u Budvi je nova nada za Crnu Goru, nada da je ovo korak dalje ka demokratizaciji i stvaranju ambijenta vladavine prava i poštovanja osnovnih prava naših građana. Samo jedinstvo, istrajnost i istinska saradnja opozicije, bez surevnjivosti i svađa, mogu dovesti do razvlašćivanja DPS-a i na državnom nivou, što mora biti cilj svih nas", poručio je Rađenović.