15-03-2023

Radulović: Čim se vi prestanete baviti podjelama, mi ćemo se izmiriti

Predsjednički kandidat Jovan Jidžir Radulović poručio je da će se podjele i svađe među građanima ponavljati dok svi ne budu radili za naš grb, zastavu i himnu. Poručio je političarima da ne svađaju narod i zaključio da treba voljeti svoje, a poštovati tuđe.


Jovan Radulović Foto: Printscreen

“Kakva nesretna unutrašnja politika gdje niko nikoga očima viđet ne može i oči povadismo jedni drugima. To ne postoji dok svi ne budemo radili za naš grb i zastavu i jednu himnu pjevali! Do tada ovo je kanal od politike”, poručio je Radulović.

Radulović je poručio političarima da vole svoju zemlju i ne svađaju narod.

“Volite svoju zemlju i ne zavađajte nas. Svi mi koji ovdje živimo ostaćemo zadovijek! Kako se god izjašnjavali! Čim se vi prestanete baviti podjelama, mi ćemo se izmiriti! Brat sa bratom! Komšija sa komšijom ! Kumara sa kumarom! Voli svoje cijeni tuđe”, kazao je on.

Smatra da nije normalno da nam svaki dan počinje sa pitanjem ko je za koga glasao, koju zastavu voli i za koga navija mimo svoje zemlje.

“Što se mene tiče ovo ce biti predmet u osnovnom obrazovanju. Nagrdismo i sebe i djecu. Nemamo ekonomije. Živimo od nerada i politike kojom se bave svi eksperti ovoga svijeta, a na svakom koraku upadamo u sahtu. Na sve nam se odražava ova bruka vaskolika. Od skole preko bolnice do amfiteatra i radne zajednice. Poslusajte Jodžija! Voli svoje poštuj tuđe”, zaključio je Radulović.