25-08-2020

Reagovanje Carevića: DPS ružna prošlost Budve

"Gospodo iz OKG pendrek koalicije, mislili smo da se vama ne treba više baviti i da građanima treba da predstavimo ostatak programa koji ćemo realizovati kada im vratimo slobodnu i časnu lokalnu upravu, umjesto da gubimo vrijeme na gubitničku koaliciju", navodi se u reagovanju koalicije "Marko Bato Carević - Za budućnost Budve"



Reagovanje prenosimo integralno:

Posebno kad se ima u vidu da je vaš strmoglavi pad toliki da su sve prilike da ni kupljeni glasovi, upisani birači u protekle tri godine, ucjene u Budvanskoj rivijeri i Morskom dobru, i ostala nečasna djela neće pomoći da namaknete ni polovinu zamišljenih mandata.


U državi u kojoj institucije ne rade svoj posao, a kada rade kazne samo izvršioce a ne nalogodavce, normalno je da se građani sami organizuju i štite pravni i ustavi poredak. Pravo glasa je svetinja demokratije i mi ćemo tu svetinju, koju vi gazite trideset godina, sačuvati. Izvinjavamo se svima koji su od strane naših simpatizera i aktivista imali neku verbalnu neprijatnost, a da nisu napravili ni jedan prestup. Međutim, oni koji su izlazili iz vaše kancelarije, upravo preko puta kancelarije notara na koju se pozivate, isti oni koji su upozoreni od vas i instruisani da snimaju naš razgovor sa njima, neka znaju da ćemo ih spriječiti u ostvarenju krivičnog djela i njih i sve koji budu imali sličan naum.

I ne samo mi, nego svi građani Budve, starog mediteranskog polisa, odbraniće svoje demokratsko pravo od političke korupcije, čiji je vrhunac kupovina bivšeg čovjeka i odbornika DF-a Stevana Džakovića, a koja se dešava na svakom koraku, gdje na račun muke običnih građana pokušavate da sačuvate svoju kriminalnu vlast u Crnoj Gori. Da li je moguće da ste toliko nisko pali da vam ni kupljeni glasovi više ne pomažu?

Gospodo, vi ste ružna prošlost Budve, a uskoro ćete biti i ružna prošlost Crne Gore i vrijeme je da se sa tom činjenicom pomirite. Što se tiče nosioca naše liste, gospodina Marka Carevića, on za vas može biti samo izvođač – jer je sa našim koalicionim partnerima izveo grad iz krize, jer je vas i vaša nepočinstva izveo na čistac, a neke od vas je u poslednja dva mjeseca izveo iz mišje rupe u koju ćete ubrzo biti vraćeni i ostati ono što jeste – ružna politička prošlost ove zemlje i ovog grada.

Građani Budve, izađite na izbore u što većem broju, pokažimo im da smo jači od sramnih trgovaca ljudskim dušama, da ćemo odbraniti svetinje, da nas je mnogo više i da želimo drugačiju, lijepu i svijetlu budućnost nama i našim potomcima. Za budućnost Budve, za budućnost Crne Gore!