26-04-2014

RTB na Sajmu medija, marketinga i poslovnih komunikacija

U okviru drugog dana Sajma medija, marketinga i poslovnih komunikacija, Radio Televizija Budva se, osim u okviru svog izložbenog prostora, predstavila posjetiocima i kroz prezentaciju koju su održali predstavnici naše medijske kuće.

RTB na Sajmu medija, marketinga i poslovnih komunikacija | Radio Televizija Budva

U posebno opremljenom prostoru na drugom spratu TC Mall of Montengro u Podgorici, drugog dana održavanja Sajma medija, marketinga i poslovnih komunikacija - MediaMarCom 2014, predstavnici Radio Televizije Budva upoznali su posjetioce sa programskom šemom, mogućnostima, planovima i vizijom razvoja naše medijske kuće.

Direktor RTB, doc. dr Dragan Klarić, kazao je da je raditi u Radio Televiziji Budva izuzetno zahtjevan posao, jer je u Budvi potrebno ispratiti veliki broj značajnih događaja koji se dešavaju tokom cijele godine.

Direktor RTB govorio je i o strategiji razvoja naše medijske kuće i objasnio kako vidi Radio Televiziju Budva u narednom periodu.

Budući da želi da izađe iz okvira lokalnog, RTB želi da predstavi svoje kapacitete na široj sceni, izađe na tržište i odmjeri svoje snage sa ostalim medijskim kućama u našoj zemlji.

Upravo to čini učestvovanjem na prvom Sajmu medija, marketinga i poslovnih komunikacija.

Opširniji prilog možete pogledati OVDJE.