15-05-2014

Sajam prirode i sportova u prirodi u Podgorici

U sklopu projekta "Putokaz" (www.putokaz.me), u saradnji sa šoping centrom Mall of Montenegro, a sve u cilju promovisanja prirode, sportova u prirodi, zdravih stilova života ali i klubova, organizacija i institucija koje svoje djelovanje vežu za prirodu, održaće se drugi Sajam prirode i sportova u prirodi, u subotu 17.05. u šoping centru Mall of Montenegro, sa početkom u 9h.

Sajam prirode i sportova u prirodi u Podgorici | Radio Televizija Budva

Na sajmu će se kao i predhodne godine predstvaiti brojni sportski klubovi koji će na vrlo atraktivan način pokušati da posjetiocima približe prirodu i sport koji zastupaju. Tako će se na štandovima naći mnogo opreme: od šatora, ranaca, preko kajaka, bicikala, lukova i stijela... i još mnogo mnogo druge opreme.

Događaj će biti praćen brojnim atraktivnim sadržajima i simulacijom nekih sportova (alpinizam, streličarstvo, paintball, orijentiring i balonarstvo) gdje će posjetioci, uz asistenciju iskusnih predstavnika klubova, moći da se neposredno oprobaju u ovim discipliniama.

U oficijelnom dijelu programa koji počinje u 12h na trećem spratu šoping centra, sajma, biće predstaviljen projekat "Putokaz", a potom će se održati nekoliko predavanja na temu aktivnosti u prirodi, planinarenja, speleologije i sl.

Pored sporta, važno mjesto će zauzeti i organizacije koje se bave očuvanjem i zaštitom životne sredine.