10-01-2018

Saobraća se po suvim putevima

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, na dionicama Brajići-Lapčići i Košljun-Zavala ni danas neće biti potpune obustave saobraćaja, već će on biti preusmjeren na jednosmjerni, uz obavezno poštovanje semaforske signalizacije.

Saobraća se po suvim putevima | Radio Televizija Budva

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto moto saveza.

Iz AMSSCG su upozorili na povećanu opasnost od odrona duž klisura i usjeka i savjetovali vozačima maksimalno opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Ulcinj - Krute, od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta saobraćaj će biti potpuno obustavljen. Mimo tih termina saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.