17-06-2019

Sara Grejs Ivanović na prijemu kod načelnika službe predsjednika Opštine Budva Nikole Jovanovića

Načelnik službe predsjednika Opštine Budva Nikola Jovanović primio je danas devetogodišnju Saru Grejs Ivanović iz Budve koja je osvojila prvo mjesto na takmičenju mladih muzičara u Italiji.

Sara Grejs Ivanović na prijemu kod načelnika službe predsjednika Opštine Budva Nikole Jovanovića | Radio Televizija Budva

Na 22. pijanističkom takmičenju mladih muzičara "Val Tidone" koje se održava od 7. do 16. juna u Pianello Teatro Val Tidone Piazzalle degli Alpini, učenica muzičke škole Sara Grejs Ivanovic osvojila je apsolutno prvo mjesto.

Sara Grejs je učenica trećeg razreda OŠ “ Stefan Mitrov Ljubiša, a pohađa Muzičku školu u klasi profesorice Gabriele Aksamit.

Aktivno svira 15 mjeseci i za to vrijeme je u maju 2018 u Tivtu, oktobar 2018 Cortemilia (Italija) i u Sarajevu maja 2019. osvojila prva mjesta.

“Osvojeno prvo mjesto joj daje vjetar u ledja pred naredna velika takmičenja koja je očekuju u budućnosti”, kazala je devetogodišnja Sara Grejs.

Načelnik službe predsjednika joj je čestitao na postignutim izvanrednim rezultatima u muzičkim takmičenjima do sada, i zahvalio joj se što predstavlja opštinu Budva na pravi način.