03-06-2014

Sea Dance i Spring Break zajedno u misiji za najbolju ljetnju avanturu

Sea Dance i Spring Break festivali krajem protekle nedjelje ujedinili su snage i postigli dogovor o podršci i saradnji, koja će u mnogome doprinjeti razvoju ideje festivalskog turizma i pozicioniranju Crne Gore kao atraktivne destinacije za mlade.

Sea Dance i Spring Break zajedno u misiji za najbolju ljetnju avanturu | Radio Televizija Budva

Za sve posjetioce Spring Breaka, koji će od 06. do 08. juna biti održan na plaži Kamenovo, promo tim Sea Dance festivala pripremio je brojna iznenađenja, među kojima i zanimljive poklone i aktivacije, kroz koje će svi zainteresovani moći da osvoje vrijedne nagrade i super se zabave!

Spring Break i Sea Dance ove sezone udružuju snage sa jednom jedinom misijom: najbolja ljetnja avantura! Već tokom Spring Break festivala, ali i na super žurkama u junu i julu publika će imati priliku da osjeti atmosferu koja ih očekuje na Sea Dance festivalu i plaži Jaz, od 15. do 17. jula.

Van Gogh, Partibrejkersi, S.A.R.S., Kurd Maverick, Junior Jack, Nigel Stately, Sunnery James, Ryan Marciano samo su neka od imena izvođača koji će nastupiti na trodnevnom Spring Break festivalu, koji će biti održan od 06. do 08. juna, i učiniti da provod na Kamenovu bude nezaboravno iskustvo.