20-04-2022

Sekulović uoči Lovćena: Neka pobijedi rukomet

Rukometni dueli Budvanske rivijere i Lovćena uvijek su privlačili veliku pažnju i izazivali ogromno interesovanje. Tako će biti i uoči meča koji će se održati ovog vikenda u sklopu 18. kola SBBet rukometne lige Crne Gore


Foto: RK Budvanska rivijera

Predsjednik Budvanske rivijere Ivan Sekulović kazao je da predstoji praznik rukometa, jer su Budvanska rivijera i Lovćen istinske sportske institucije i jezgra oko kojih se okuplja veliki broj ljubitelja rukometa.

"Nadamo se i očekujemo da će novi duel Budvanske Rivijere i Lovćena proteći u istinskoj sportskoj atmosferi, uz niz lijepih akcija i poteza koje će se dugo pamtiti i prepričavati. Mi smo u psihološkoj prednosti, jer smo pobjedom u prvom dijelu prvenstva napravili ogromnu stvar. Sve što dalje napravimo biće nešto još veće za klub, igrače, stručni štab, kao i naš grad. Fenomenalna je situacija da trijumfom protiv Lovćena na Cetinju budemo korak bliže tituli. U dobrom smo ritmu, jako treniramo pod dirigentskom palicom Dejana Dragnića, napravili smo odličan preduslov za dobru igru", rekao je Sekulović.

Sa druge strane, u budvanskom klubu svjesni su da je Lovćen u sjajnoj formi. Trudiće se da kontrolišu i zatvore njihovu igru, te se nadaju povoljnom rezultatu.

"Svjesni smo da nam i ta pobjeda ne garantuje ništa, jer do kraja prvenstva ima dosta utakmica i pred nama su prave i odlučujuće borbe i na kraju prvenstva titulu će uzeti tim koji je stručniji, pametniji i sposobniji", zaključio je predsjednik RK Budvanska rivijera.