11-08-2014

Sjednica SO Budva

Predsjednik SO Budva Boro Lazović zakazao je 12. sjednicu lokalnog parlamenta za ponedjeljak, 11. avgusta u 11 sati u amfiteatru Akademije znanja.

Sjednica SO Budva | Radio Televizija Budva

Na obimnom dnevnom redu sa 41 tačkom, prva je Predlog Odluke o završnom računu Opštine Budva za 2013. godinu, dok su naredne Odluka o izmjenama i dopunama Programa investicionih aktivnosti Opšine za ovu godinu, te predlozi Zaključka o prihvatanju Izvještaja o radu Komisije za praćenje realizacije projekta Planiranje, izgradnja, finansiranje i upravljanje postrojenjem za otpadne vode i Rješenja o davanju saglasnosti na Odluku o cijenama usluga snabdijevanja vodom i prečišćavanja i odvođenja otpadnih voda.

Odbornici će raspravljati o predlozima odluka o oslobađanju obaveza plaćanja naknade za parkirno-garažna mjesta, prosječnoj cijeni građevinskog, poljoprivrednog, šumskog i ostalog zemljišta za odu godinu, te davanju saglasnosti na Cjenovnik za iznajmljivanje poslovnih prostora i tehničke opreme DOO Akademija znanja.

Tokom 12. sjednice biće riječi o davanju u dugoročni zakup nepokretnosti radi izgradnje zabavnog parka na brdu Spas, kao i ovlašćenja za potpisivanje Ugovora o dugoročnoj saradnji na organizaciji Sea Dance ljetnjeg muzičkog festivala u desetogodišnjem periodu od naredne godine između Opštine Budva i privrednog društva MAJ EGZIT ADVENČR (MY EXIT ADVENTURE) iz Novog Sada.

Na dnevnom redu 12. sjednice naći će se i rješenja o davanju saglasnosti na Statut JU Muzeji i galerije Budva, Izmjene i dopune Finansijskog plana Turističke organizacije Budva za ovu i prihvatanju Finansijskog iskaza i Izvještaja o realizaciji programa rada za prošlu godinu.

Dnevni red 12. sjednice obuhvata i zaključke o prihvatanju izvještaja o radu za prošlu i davanja saglasnosti na programe rada i finansijski planove za ovu javnih ustanova Muzeji i galerije i Narodna biblioteka, preduzeća Mediteranski sportski centar i Sportsko rekreativni centar, Mediteran reklame i Vodovod i kanalizacija Budva. Biće podnijeta i analiza rada Doma zdravlja za prošlu godinu, a kao poslednja tačka na dnevnom redu planirana je Odluka o skraćenju mandata SO Budva.

Dvanaesta sjednice SO Budva počeće u ponedjeljak, 11.avgusta u 11 sati, a Radio Budva će je uobičajeno prenositi.