27-02-2022

Sjutra priredba povodom Dana OŠ Stefan Mtrov Ljubiša

Sjutra u 18h, u svečanoj sali OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša", održaće se priredba povodom Dana škole. U programu će svoje viđenje ovog dana predstaviti učenici od I-IX razreda.

Sjutra priredba povodom Dana OŠ Stefan Mtrov Ljubiša | Radio Televizija Budva

Pjesmom, recitacijom, pričom o životu, političkom i diplomatskom radu Stefana Mitrova Ljubiše kao i prikazom pripovjetke “Kanjoš Macedonović” učenici i nastavnici škole predstaviće svoj rad publici.

"Kroz program ćemo prikazati spremnost naše ustanove za saradnju sa vaspitno obrazovnim ustanovama kao i sa svim ostalim ustanovama i organizacijama koje se bave kulturom. Nastavljamo saradnju sa Školom za osnovno muzičko obrazovanje i klapom “Primorkinje”. Spletom igara će nam se predstaviti članovi KUD-a “Stara Budva”. Saradnja je ostvarena i sa Grad teatrom Budva koji je ponudio potpunu tehničku podršku. NVO “Feštađuni” ustupilo nam je kostime zahvaljujući kojima će doživljaj programa biti potpuniji", saopšteno je iz škole.

Uprava SMŠ “Danilo Kiš” pružila je podršku, pa će njihovi restorateri i kuvari uz podršku profesora Božidara Boškovića, organizovati i koktel nakon priredbe.