07-06-2023

Spajić: Projekti ispred politike, vrijeme je!

Projekat koji smo spominjali prije tačno godinu dana je sada i spreman: Montenegro Business District koji će biti lociran na Ćemovskom polju. To će biti posebna biznis zona na 3 km2 koja će okupiti najveće svjetske kompanije i obezbijediti zaposlenje za hiljade naših građana sa prosječnim platama preko 1000 eura, po uzoru na svjetske metropole, kao što su La Defense u Parizu, City u Londonu itd, saopštio je nosilac liste Pokreta „Evropa sad!”, Milojko Spajić.


Foto: PES

On je poručio da su upravo ovakvi projekti potrebni Crnoj Gori. Kako je naglasio, u političkom subjektu koji predvodi baviće se pomenutim temama baviti, bez obaziranja na "političarenja i podmetanje lažnih afera naših nesrećnih političkih oponenata".

"Kad smo digli zarade, srušili su Vladu. Sad kad najavljujemo da dižemo i penzije i zarade i pravimo projekte - pokušavaju da nas drugi put diskvalifikuju, i da vas ubijede da je prije Spajića i Evrope sad sve bilo sjajno i da smo mi glavni problem cijele Crne Gore, tako da ako nas ne bude - da će opet sve biti sjajno", kazao je Spajić.

Prema njegovim riječima, napad svih na PES je samo odraz snage tog pokreta.

"Napadajte lažima mi smo samo jači, a vi samo ličite na stari režim. Pozivam tužilaštvo i sve nadležne organe da uvijek sve ispitaju, i da odgovaram i do kraja života ukoliko sam bilo šta nelegalno uradio. Istovremeno ih pozivam da pokrenu postupak kad se dokaže da su pojedini lažno uzbunjivali javnost i namještali afere ljudima", zaključio je Spajić.