15-02-2021

„Sportska subota“ u Ritmu sporta: Danilo Petrović analizira krizu Juventusa. Vremeplov posebna poslastica

Nakon, još jednog, turbulentnog fudbalskog vikenda došlo je do smjene na prvoj poziciji Italijanske lige. Milan je, potpuno, neočekivano poražen od Specije, to je iskoristio Inter da pobjedom protiv Lacija izbije na prvo mjesto, dok je Juventus poražen od Napolija i nalazi se na četvrtom mjestu sa utakmicom manje.


Foto: Youtube/Serie A

„Situacija sa Juventusom nije kritična kao sa, npr Liverpulom u Engleskoj ligi. Prvo zbog bodovne razlike, a drugo i zbog rasporeda pošto će Juventus biti bez „pravog“ ispita sve do sredine aprila, ali se moraju i timovi kao što je Đenova, Specija i ostali pobjeđivati. Međutim, sve to ostavljamo za analizu kolegi sa RTCG, sportskom novinaru Danilu Petroviću, koji će dotančina pojasniti svima kakva je trenutna situacija u „Staroj dami“, kao i kakva su očekivanja od Lige šampiona koja se nastavlja u utorak“, naveo je urednik i voditelj emisije, Dušan Vujović.

„Pored fudbala bavićemo se svakako košarkom, Australijan openom, ali bih posebno apostrofirao da će današnji Vremeplov, inače, definitivno, najpopularnija rubrika Ritma, baš lijepo „leći“ mnogima. Taj Vremeplov je pripremljen još decembra mjeseca, ali sam čekao da se primakne početak nokaut takmičenja u UEFINIM takmičenjima“, zaključio je Vujović.

Ritam sporta emituje se na programu televizije Budva od 17:05h, dok je repriza od 22:35h.


D.V.