14-04-2016

Spring Break Montenegro festival 22. maja na plaži Kamenovo

Već šestu godinu za redom sam početak ljetnje sezone će biti u znaku Spring Break Montenegro festivala koji će i ove godine ugostiti neka od najpoznatijih imena elektronske svjetske scene: DJ-a i producenta UMEK-a, talentovanu i atraktivnu DJ Leu Dobričić, kao i dobro poznatu crnogorsku hip hop klapu Who See.

Spring Break Montenegro festival 22. maja na plaži Kamenovo | Radio Televizija Budva

UMEK je DJ i producent sa više od 20 godina iskustva nastupanja od mračnih “underground” klubova u Berlinu do sjajnih stejdževa u Las Vegasu – ove godine, na SBM festivalu na Kamenovu! Čovjek koji pilotira i, nećete vjerovati, pravi muziku dok to radi! Kada sleti šalje svoju muziku na Toolroom, Spinnin’ records, Great Stuff, Intec ili jednostavno je sačuva za svoj 1605 imprint. Obećava izuzetan provod za sve ljubitelje progressive i deep zvuka.

Harizmatična pobjednica takmičenja Burn Studios Residency 2013 – Lea Dobričić rezidentni je DJ u prestižnom klubu na Ibici, koja je u jako kratkom vremenskom period stajala rame uz rame sa najpoznatijim imenima elektronske svejtske scene. Na pločama vrti mix deep house-a, tech house-a, minimal i techno, uvijek sa preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom, i donosi pravo osvježenje, budi jake emocije i nevjerovatnu energiju. Sarađivala je sa mnogim uticajnim izdavačkim kućama kao što su Elrow Music, Bosphorus Underground Recordings, Italo biusiness, Freshin, Lovable Fairy Tale.

Poznata crnogorska hip hop klapa Who See, zadnjih godina privlači pažnju regionalne publike svojim specifinim tekstovima i muzikom koja tjera na ponovno slušanje. Čine je 2 bokeljska momka - Mario Đorđević Nojz i Dejan Dedović Deda. Proslavili su se hitom “Reggaeton Montenegro” i nastavili u dobrom ritmu uz “Nemam ti kad”, “Đe se kupaš” i “Prevaspitaj đecu”. Iza sebe imaju dva albuma i prestižnu titulu MTV Best Adria Act.

Spring Break Montenegro će se održati 22. maja na plaži Kamenovo u Budvi.

"Za svu našu vjernu publiku, a i za one koji će prvi put posjetiti SBM, pripremili smo paket super promotivnih karata po cijeni od 8,80€, koje će biti dostupne u prodaji od 11. aprila do 03. maja.

Svi zainteresovani karte mogu kupiti online putem gigstix.me, širom Crne Gore na svim prodajnim mjestima „Štampe“ i „Tabacco“ kao i u agenciji Montenegro Tourist service u Podgorici.

Sam lineup festivala kao i sve dodatne informacije će uskoro biti dostupne na našem sajtu www.sbm.co.me, Facebook stranici fb.me/springbreakmontenegro i društvenim mrežama twitter i instagram", navodi se u saopštenju.

Pogledajte kako je bilo na Spring break Montenegro festivalu prošle godine: