12-05-2016

Spring Break Montenegro festival na plaži Kamenovo 22. maja

Još nekoliko dana je ostalo do šestog po redu Spring Break Montenegro festivala koji će se održati na plaži Kamenovo 22. maja. Elektronski open air festival ove godine ugostiće DJ-a i producenta UMEK-a, talentovanu i atraktivnu DJ Leu Dobričić, kao i dobro poznatu crnogorsku hip hop klapu Who See.

Spring Break Montenegro festival na plaži Kamenovo 22. maja | Radio Televizija Budva

Početak festivala zakazan je za 15 časova. Na plaži će publiku razmrdati lokalni DJ-evi, dok će se na vodi održati pravi šou!

"Posebno nam je zadovoljstvo da najavimo Prvi šampionat u motonautici u Crnoj Gori koji će se održati u sklopu festivala koji organizuje Sportski Motonautički Savez Crne Gore.

Šampionat će okupiti vozače sjedećih i stojećih skutera, kao i daljinski kontrolisanih (RC) čamaca koji će se takmičiti za najbrže u svojim klasama. Mjeriće se maksimalne brzine skutera, štopovati vreme na slalom stazi, i najvažnije, zabavljati se. Biće to pravi spektakl na vodi.

Najbolji trkači će imati priliku da budu izabrani za reprezentaciju Crne Gore, i predstavljaju je na međunarodnim trkama. Registracija na www.motonautika.me

Registracija je besplatna, i njom postajete član motonautičkog kluba, te pokrećete budućnost sporta u Crnoj Gori. Čak i ukoliko trenutno nemate plovilo, a želite se dokazati, slobodno se registrujte, jer ćemo na dan šamionata obezbjediti plovilo i za vas", navodi se u saopstenju.

Svi zainteresovani karte mogu kupiti online putem gigstix.me, širom Crne Gore na svim prodajnim mjestima „Štampe“ i „Tabacco“ kao i u agenciji Montenegro Tourist service u Podgorici, po cijeni od 10€.

Sam lineup festivala kao i sve dodatne informacije će uskoro biti dostupne na našem sajtu www.sbm.co.me, Facebook stranici fb.me/springbreakmontenegro i društvenim mrežama twitter i instagram.

UMEK je DJ i producent sa više od 20 godina iskustva nastupanja od mračnih “underground” klubova u Berlinu do sjajnih stejdževa u Las Vegasu – ove godine, na SBM festivalu na Kamenovu! Čovjek koji pilotira i, nećete vjerovati, pravi muziku dok to radi! Kada sleti šalje svoju muziku na Toolroom, Spinnin’ records, Great Stuff, Intec ili jednostavno je sačuva za svoj 1605 imprint. Obećava izuzetan provod za sve ljubitelje progressive i deep zvuka.

Harizmatična pobjednica takmičenja Burn Studios Residency 2013 – Lea Dobričić rezidentni je DJ u prestižnom klubu na Ibici, koja je u jako kratkom vremenskom period stajala rame uz rame sa najpoznatijim imenima elektronske svejtske scene. Na pločama vrti mix deep house-a, tech house-a, minimal i techno, uvijek sa preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom, i donosi pravo osvježenje, budi jake emocije i nevjerovatnu energiju.

Sarađivala je sa mnogim uticajnim izdavačkim kućama kao što su Elrow Music, Bosphorus Underground Recordings, Italo biusiness, Freshin, Lovable Fairy Tale.

Poznata crnogorska hip hop klapa Who See, zadnjih godina privlači pažnju regionalne publike svojim specifinim tekstovima i muzikom koja tjera na ponovno slušanje. Čine je 2 bokeljska momka - Mario Đorđević Nojz i Dejan Dedović Deda. Proslavili su se hitom “Reggaeton Montenegro” i nastavili u dobrom ritmu uz “Nemam ti kad”, “Đe se kupaš” i “Prevaspitaj đecu”. Iza sebe imaju dva albuma i prestižnu titulu MTV Best Adria Act.