29-06-2015

Sveti Stefan među najljepšim hotelima za mladence

Aman Sveti Stefan nalazi se na listi 50 najljepših hotela na svijetu za mladence, koju je sačinio britanski Telegraf. Samo 10 hotela je iz Evrope, a Sveti Stefan je na vrhu liste hotela sa najboljim spa centrima.

Sveti Stefan među najljepšim hotelima za mladence | Radio Televizija Budva

"Medeni mjesec je jedan od najiščekivanijih odmora na koje ćete otići, pa su tako, što je prirodno, očekivanja velika. Iskustvo koje doživite jednom u životu, kao što su izleti uz šampanjac na nenaseljenom ostrvu, ronjenje sa ajkulama i boravak u vilama koje plutaju na vodi mame srećne parove. Ali u današnje vrijeme, akcije i avanture su glavni prioriteti za mladence koji su već imali nekoliko zajdničkih odmora na suncu, moru i pijesku - od susreta sa gorilama u Ugandi do padobranskih skokova u tandemu na Novom Zelandu. Takođe, popularni su i odlasci u metropole i spa centre, na safari i pijesak. Neke stvari nikada ne izlaze iz mode kada je u pitanju medeni mjesec, mada i veliki krevet, zadivljujući pogled, fantastičnu hranu i vrhunska usluga", piše u uvodnom tekstu Telegrafa.

Sve to, prema pisanju britanskog lista novopečeni bračni parovi mogu naći i u Crnoj Gori, tj. u hotelu Aman na Svetom Stefanu, kojeg su svrstali u hotele sa fantastičnim spa centrima.

"Najveći spa centar Aman grupe nedavno otvoren u ovom atraktivnom ostrvu-hotelu, preolikovanom ribarskom selu iz 15. vijeka, do kojeg se stiže preko uzanog mosta. Četiri dvokrevetna apartmana, granitni bazen koji je pola na otvorenom a pola u zatvorenom, pilates studio i privatni apartmani sa hidroterapijom sa biljnim kupkama u kadama dovoljno velikim za dvoje, sve je to božanski. Nakon dnevne šetnje ruku pod ruku duž lavirinta popločanih ulica, kaldrma, možete večerati na centralnom trgu, prije nego odete u vaš apartman. Cijene dvokrevetnih soba su od 717 eura (512 funti)", piše Telegraf o hotelu Aman Sveti Stefan.

Osim hotela Aman Sveti Stefan, predstavnik regiona na ovoj Telegrafovoj listi je i Hotel "Bellevue" u Dubrovniku.

Na listi se nalaze i hoteli na Maldivima, Bora Bori, Zanzibaru, Tajlandu, Indiji...