23-08-2017

Tadić: Nepristojno je obmanjivati gradjane Budve i manipulisati predizbornim obećanjima

Prenosimo saopštenje DF Budva koje je potpisala odbornica Valentina Tadić.

Tadić: Nepristojno je obmanjivati gradjane Budve i manipulisati predizbornim obećanjima | Radio Televizija Budva

Interesantno je kako u posljednje vrijeme pojedini politički subjekti u Budvi olako barataju terminom "pristojno".

Mi u Demokratskom frontu Budva smatramo da je jako nepristojno obmanjivati gradjane Budve i manipulisati predizbornim obećanjima koja nisu ni pokušali da realizuju, oni koji za sebe tvrde da su najbolji.

Sramno je dičiti se poštenjem a obstruirati svaki napor nove lokalne vlasti u Budvi, koja pokušava da učini nešto za dobrobit njenih građana, a onda tu novu vlast optuživati za neučinkovitost.

Zašto onda ne kažete građanima Budve koji su vam dali glas, da upravo zbog vašeg profiterskog pristupa politici, pitanje "Dnevnog centra za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju", možda neće biti riješeno.

Da oko tridesetero djece i mladih , neće konačno dobiti mjesto u kome bi većina njihovih potreba bila zadovoljena. Iako je opredjeljeni prostor gotovo završen.

I nemojte se zavaravati da će to ostati neprimjećeno, jer ćete uprvo vi, koji glumite pristojnost biti odgovorni za navedeno.
Nismo od vas ni jednom čuli šta bi to vi uradili bolje, ako izuzmemo DPS, za koje već znamo šta i kako rade. Odgovornost za rezultate jeste naša, ali je i vaša takođe.

To samo pokazuje da vam nije stalo do gradjana Budve, već da ste u političku priču ušli iz krajnje sebičnih i ličnih motiva.
Mi ćemo nastaviti da dajemo maksimalan doprinos radom i zalaganjem, bez obzira na vaše nemušte pokušaje da se predstavite kao moralne gromade.

Vaše eventualno nepojavljivanje na Skupštini 30.08. na kojoj bi trebao da se usvoji Statut Dnevnog centra, Akt bez koga je svaki naredni korak ka otvaranju Dnevnog Centra onemogućen, što je za skoro tridesetoro djece sa smetnjama i teškoćama u razvoju i njihove porodice od životnog značaja. Neka vam služi na čast.
Očekujemo vaše kontra-saopštenje u kome ćete papagajski ponavljati riječi "populizam" i "politikanstvo", "demagogija", ali samo izvolite, građani Budve će suditi. Mi samo želimo da u politiku vratimo život.

Valentina Tadić
Odbornica Demokratskog Fronta Budva