17-03-2015

Telekom: Minimalna dopuna 2 eura

Minimalna dopuna u Telekom mreži će od 15. aprila iznositi dva eura, saopšteno je iz kompanije.

Telekom: Minimalna dopuna 2 eura | Radio Televizija Budva

"Minimalni iznos od dva eura važiće za sljedeće načine dopune računa: elektronska dopuna (uključujući i platomate), webshop dopuna i dopuna sa prepaida na prepaid. Online dopuna računa preko webshopa (www.telekom.me), donosi korisnicima deset odsto dopune na poklon, kao i do sada. Novi minimalni iznos dopune se ne odnosi na uslugu Mobilni Internet. Odluka o uvođenju novog minimalnog iznosa dopune donijeta je zbog usklađivanja ovog servisa sa novim uslovima na tržištu kao i zbog visokih troškova koje kompanija ima u toj oblasti.

Odluka je donijeta u skladu sa Opštim uslovima pružanja usluga javnih mobilnih elektronskih komunikacija Crnogorskog Telekoma i tipskim Ugovorom o korisničkom odnosu za prepaid mobilnu telefoniju na koje je Savjet Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost dao saglasnost 27. novembra 2014 godine", navodi se na Telekomovom sajtu.

Telekom je i informisao korisnike o pojavi e-mailova koji sadrže lažne zahtjeve vezane za upotrebu WebMail servisa za t-com.me naloge za elektronsku poštu.

"Radi se o lošoj imitaciji Telekomovih obavještenja i molimo vas da budete oprezni, jer u slučaju otvaranja linka koji se nalazi u mejlu, vaš računar može biti izložen napadu malicioznog softvera. Informacije o akcijama Telekoma stižu isključivo sa telekom.me ili t-com.me domena i imaju svoju prepoznatljivu formu", navode iz Telekoma.