13-03-2023

TO Budva: Ana Rucner, poznata čelistkinja, 25. marta u Budvi

Treći koncert klasične muzike ciklusa “Muzika raspoloženja”, u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva, održaće se u subotu, 25. marta u hotelu “Avala”, kada će nastup imati poznata čelistkinja Ana Rucner, jedna od najinovativnijih predstavnica klasične muzike u Hrvatskoj.


Foto: TO Budva

Koncert Ane Rucner, u okviru Zimskih večeri klasične muzike, muzičkog urednika Milana Stupara, kao i svi prethodni programi Turističke organizacije opštine Budva, besplatan je za sve
zainteresovane posjetioce, ali je potrebno rezervisati mjesto u sali.

Broj telefona - 069 066 283 od sjutra, 14. marta, svakog dana od 10 do 14 sati, pa sve do podjele svih ulaznica, dostupan je za sve zainteresovane poštovaoce lijepog muzičkog zvuka.

Ana Rucner potiče iz zagrebačke umjetničke porodice, dobitnica je mnogobrojnih domaćih i međunarodnih priznanja i nagrada, nastupala je preko 1000 puta u više od 30 zemalja svijeta. Sarađivala je sa najpoznatijim svjetskim umjetnicima, a od 2008. godine radi kao slobodni umjetnik.

Ravel, Vivaldi, Pjacola, Betoven i mnogi drugi, biće dio atraktivnog muzičkog repertoara kojim će se Ana predstaviti budvanskoj publici.