09-11-2023

TO Budva raspisuje konkurs za davanje na korišćenje montažnih objekata - „kućica“

Turistička organizacija opštine Budva poziva sva privredna društva/preduzetnike sa sjedištem na teritoriji opštine Budva da dostave svoje prijave na Konkurs za davanje na korišćenje montažnih objekata privremenog karaktera („kućica“) za potrebe organizacije festivala „Adriatic Street Food“ koji će se održati u periodu od 1. decembra 2023. do 14. januara 2024. godine na platou pored zgrade Jugoslovenskog rječnog brodarstva (Slovenska obala).


Foto: Arhiva

"Nakon uspješne realizacije zimskog festivala brze, ulične hrane prošle godine, u okviru koga su se na „kućicama“ mogli pronaći različiti ukusni zalogaji koje su pripremali lokalni ugostitelji, zatim kuvano vino, rakija, pivo, ali i primorske poslastice, a brojni posjetioci su gotovo svake večeri uživali u prazničnom ambijentu i pratećem muzičkom programu, Turistička organizacija opštine Budva planira organizaciju festivala sličnog koncepta i ove zime", saopštili su iz TO Budva.

Kako su kazali, zainteresovanim privrednim društvima/preduzetnicima će na korišćenje biti dato pet montažnih objekata dimenzija 3x2m za koje će početna (minimalna) cijena iznajmljivanja biti 610 eura i osam montažnih objekata dimenzija 2x1.5m za koje će početna (minimalna) cijena iznajmljivanja biti 375 eura.

U zapečaćenoj koverti privredno društvo/preduzetnik prilaže:
1. Prijavu (obrazac 1 – nalazi se na sajtu Turističke organizacije opštine Budva);

2. Odobrenje za obavljanje ugostiteljske djelatnosti od strane Sekretarijata za privredu Opštine Budva;

3. Dokaz da je sproveo postupak fiskalizacije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga.

"Sredstva prikupljena od ponuđača Turistička organizacija opštine Budva doniraće obrazovnim i zdravstvenim ustanovama sa područja opštine Budva", naveli su u saopštenju.

Prijave na Konkurs se mogu podnijeti do 20.11.2023. godine, do 15 sati, a kategorije, uslovi, način izbora najboljeg ponuđača i ostali detalji nalaze se na sljedećem LINKU.

"Informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na Konkursu mogu se dobiti svakog radnog dana od 9 do 15 sati putem broja telefona – 033 402 814 ili putem email adrese info@budva.travel", zaključuje se u saopštenju.