31-12-2020

TOB: “Djed bijeli sreću dijeli”

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, TOB organizuje akciju pod nazivom “Djed bijeli sreću dijeli” koja podrazumijeva jučerašnju podjelu paketića djeci u budvanskim vrtićima, ali i svima onima koji se nađu na putu Djeda Mrazu koji će u svom kabrioletu proći budvanskim i petrovačkim šetalištem u prijepodnevnim satima 1. januara.



Akcija “Djed bijeli sreću dijeli” organizuje se u saradnji sa kompanijom “Megapromet” iz Budve i budvanskim vrtićima, a biće podijeljeno ukupno 1000 paketića u želji da se djeci Budve i Petrovca uljepšaju praznici.


"Naši najmlađi sugrađani najviše se raduju predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima, stoga Turistička organizacija opštine Budva organizuje akciju pod nazivom “Djed bijeli sreću dijeli” koja podrazumijeva podjelu paketića djeci u budvanskim vrtićima 30. decembra, ali i svima onima koji se nađu na putu Djeda Mrazu koji će u svom kabrioletu proći budvanskim i petrovačkim šetalištem u prijepodnevnim satima 1. januara", naveli su u saopštenju.

Preciznije vrijeme, kako su dodali, biće blagovremeno objavljeno na nalozima Turističke organizacije opštine Budva na društvenim mrežama Facebook i Instagram (budva.travel) i u Viber zajednici - Budva (Community).


Podjela paketića, kako ističu, biće organizovana uz poštovanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

"Tokom prethodnih 20 i više godina, Budva je postavila visoki standard kada je u pitanju organizacija javnog dočeka Nove godine i postala omiljena destinacija i tokom novogodišnjih praznika hiljadama turista koji su se iznova vraćali da uživaju u najkvalitetnijem programu na samoj obali mora. Koncerti najvećih regionalnih muzičkih zvijezda, svjetskih muzičkih imena, koncerti klasičke muzike, raznovrsni dječiji programi, Božićna pjaceta i spektakularni vatrometi asocijacija su na novogodišnje i božićne praznike u Budvi", naveli su.

Sama novogodišnja noć biće tradicionalno uljepšana velikim vatrometom u ponoć, koji će biti pušten sa dvije lokacije, u Budvi i Petrovcu

Ove godine, novogodišnja noć biće tradicionalno uljepšana velikim vatrometom u ponoć, koji će biti pušten sa dvije lokacije, u Budvi i Petrovcu.

"Na taj način, svi građani budvanske opštine će moći da uživaju u lijepom pogledu iz topline svojih domova, ispraćajući staru i čekajući Novu godinu, a u tih nekoliko minuta, iako fizički razdvojeni, biće svi zajedno", zaključuje se u saopštenju TOB-a.

Foto: TOB