15-05-2020

TOB: "Minut čarobne Budve očima Slavena Vilusa"

"Početak maja je uvijek rezervisan za Abrum koji najavljuje karneval, a karnevalom tradicionalno počinje ljetnja turistička sezona. Ove godine malo kasnimo. Sačuvajmo ono što imamo i sve će se nadoknaditi vremenom. U to ime mom gradu na poklon jedan spot koji sam snimio poslednjih sedam dana aprila. Malo društveno korisnog rada je uvijek dobro za zajednicu", napisao je na svom Facebook profilu Slaven Vilus, renomirani crnogorski fotograf i snimatelj, poslednju deceniju i vlasnik portala montenegro360.me objavljujući promotivni video „Budva 2020“.


Foto: Screenshot

Nevjerovatna priroda Budve u proljeće, ali i spomenici kulture, arheološko blago, atraktivna i dosad neotkrivena mjesta, starogradske ulice, autohtona sela, duhovna utočišta, netaknuta pješčana obala i prozirno azurno more – sve je to pronašlo svoje „mjesto“ u čarobnih 60 sekundi.

„Nije se mogao zamisliti ljepši način za početak promotivne kampanje. Veoma smo zahvalni i dirnuti lijepim gestom Slavena Vilusa, fotografa i snimatelja sa kojim smo i sarađivali prethodnih godina u brojnim kampanjama. Slaven je već dugo poznat u Crnoj Gori i regionu po svojim izuzetnim fotografijama i video kadrovima, ali se u ovom spotu osjeća i dodatna emocija i privrženost rodnom gradu, što Budvu predstavlja u jednom novom svjetlu. Ako uzmemo u obzir i činjenicu da je spot sniman poslednjih dana aprila, kada je naša obala bila „netaknuta“ vjerujemo da dugo nećemo biti u prilici da ponovimo ovako lijepe kadrove.“ – saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva.

Promotivni spot „Budva 2020“ već je „zaživio“ na društvenim mrežama, a Slaven Vilus je ujedno i autor muzike, možete ga pogledati na link-u ispod.