09-05-2014

Turistička manifestacija – Isplaniraj odmor

U subotu i nedjelju, 10. i 11. maja, u centralnom atrijumu šoping mola Delta City u Podgorici, održaće se turistička manifestacija Isplaniraj odmor. Slogan manifestacije je Ljeto kakvo želiš, a osnovni cilj promocija turističke ponude i popularizacija aktivnog odmora i avanturističkog turizma.

Turistička manifestacija – Isplaniraj odmor | Radio Televizija Budva

U toku trajanja manifestacije posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa ponudom turističkih agencija, avio kompanije, osiguravajuće kuće, lokalnih turističkih organizacija, muzičkog festivala, avanturističkog parka, eko sela, kao i sa aktuelnim programima i ponudama klubova i organizacija koje se bave, između ostalog: kitesurfingom, windsurfingom, planinarenjem, izviđaštvom, speleologijom, ronjenjem, kajakaštvom, paraglajdingom, bushcraftingom, paintballom i jeep safarijem.

Izlagači će posjetiocima prirediti interaktivne prezentacije svoje ponude, uz brojne povoljnosti za na licu mjesta odrađene rezervacije, a biće organizovana i nagradna igra sa vrlo zanimljivim nagradama.

Učesnici manifestacije su: lokalne turističke organizacije Podgorice, Žabljaka i Nikšića, turističke agencije Millenium, East-West Voyage i Intours, osiguravajuća kuća Sava Montenegro, avio kompanija Montenego Airlines, Western Union transfer novca, Southern Soul Festival, Ekološki pokret Ozon Nikšić, planinarski klubovi Montenegro Outdoor Team, Oblun i Komovi iz Podgorice, Izviđački odred Njegoš iz Podgorice, Avanturistički park Lovćen, Kajakaški klub Morača, Ronilački savez Crne Gore, Jeep safari klub Podgorica, Paraglajding klub Orao Podgorica, Speleološki klub Akovo Bijelo Polje, Paintball klub Victori Lovćen, NVO Bushcraft Montenegro, Kitesurf klub Sandbox Ulcinj i Eko selo Jugoslavija.

Manifestacija će biti otvorena u subotu u 11 časova, a radno vrijeme oba dana je od 11 do 20 časova. Manifestacija će biti svečano zatvorena u nedjelju u 18 časova nastupom AKUD-a Iskra i izvlačenjem dobitnika nagradne igre.
Manifestaciju Isplaniraj Odmor organizuje marketing agencija Incognito u saradnji sa NVO FER i šoping molom Delta City.