22-03-2016

Turistička ponuda Crne Gore u Moskvi

U periodu od 23-26. marta u Moskvi se održava međunarodni turistički sajam "MITT 2016". Ova sajamska manifestacija, 23-ći put za redom, okupiće oko 3000 izlagača iz skoro 190 destinacija svijeta. Očekuje se i približno 100.000 posjetilaca, od čega preko 80% turističkih agenata iz čitave Rusije i država sa prostora bivšeg Sovjetskog Saveza.

Turistička ponuda Crne Gore u Moskvi | Radio Televizija Budva

"MITT 2016" se održava tradicionalno u kompleksu Expocentar, na površini većoj od 50 000m2. Nacionalna Turistička Organizacija Crne Gore predstavlja se na prostoru veličine 104m2. Crnogorski stand nalazi se u Paviljonu 2, Hala 2 broj štanda C 215.

U okviru prezentacije turističke ponude Crne Gore na štandu NTO CG svoju ponudu predstaviće: turističke organizacije Budve, Bara, Herceg Novog,Tivta, Ulcinja i Kotora, turoperator „R-Tours“, hotelske grupe „HG Montenegro Stars“, „Queen of Montenegro“, „HG Budvanska Rivijera“, kao i kompanije „Montenegro Airlines“, „Beppler i Jacobson Ltd.“, „HIT Montenegro– Hotel Maestral“, Dukley Gardens, turistička agencija Explorer i mnogi drugi.

Crnogorsku delegaciju predvodiće Predrag Jelušić, državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma i Željka Radak Kukavičić, direktorica Nacionalne turističke organizacije.