23-05-2020

U Bečićima će se graditi sportski tereni i put ka Čučucima

U periodu po okončanju turističke sezone trebalo bi da bude urađen važan infrastrukturni projekat - izgradnja sportskih rekreativnih terena u MZ Bečići. Opština Budva je obezbijedila sredstva od 250,000 eura. Takođe, najavljena je izgradnja puta ka Čučucima.



"Projekat je gotov. Trenutno je kod revidenta. Sljedeći postupak je da ide na saglasnost glavnog arhitekte. Imamo obećanja od predsjednika Opštine i Sekretarijata za investicije da će da nam izdvoje značajna sredstva. Nadam se da ćemo u septembru mjesecu već početi da radimo. Ako budemo stigli da prije septembra odradimo neku pripremu, biće dobro ali ne mogu to da obećam jer nisam siguran, zbog početka turističke sezone za koju se nadam da će sigurno biti", istakao je za Televiziju Budva predsjednik MZ Bečići Predrag Ivanović.

On je u prilogu Lidije Bojović koji je emitovan u emisiji "Polis" kazao da je uskoro u planu uređenje puta ka Čučucima, ali i, pored ostalog, skrenuo pažnju na problem sa kanalizacijom u Rafailovićima i divljim deponijama.