15-05-2023

U Budvi i Tivtu uspješno održan drugi Međunarodni Memorijalni boćarski turnir

Proteklog vikenda u Budvi i Tivtu je održan drugi po redu Međunarodni Memorijalni boćarski turnir koji je okupio respektabilan broj takmičara iz Crne Gore, zemalja regiona i Evrope.


Završnica u zatvorenoj hali u Tivtu, Foto: BK Maini

Kako su kazali organizatori iz BK Maini, na turniru je pružena vrhunska atmosfera i vrhunski rezultati, kako to i dolikuje vrhunskim igračima.

"Svi prisutni u Budvi i boćarskoj hali „Kalimanj“ u Tivtu su istinski uživali u sportskom spektaklu. Iza nas je velika organizacija koja ponovo postavlja visoke standarde i daje nam zadatak da svaku sljedeću godinu dižemo po jedan stepenik više. Zahvalili bismo na prvom mjestu nama, ekipi BK Maini tj. momcima kojima je klub na prvom mjestu i uz velika odricanja daju sve od sebe da ova priča živi i raste. I nastaviće da raste dok svako od nas povlači svoj dio tereta čime dokazujemo da je tim naša druga kuća", naveli su organizatori.


Sa ceremonije otvaranja na Slovenskoj plaži, Foto: BK Maini

Oni su zahvalili ambasadorima, konzulima, predstavnicima Opštine Budva i Turističke organizacije opštine Budva, kao i sponzorima i pokroviteljima ovog turnira Javnom preduzeću za upravljanje morskim dobrom, Hotelskoj grupi „Budvanska rivijera“, drugim sponzorima i medijskim kućama koje su podržale turnir koji je, pored crnogorskih, okupio ekipe iz Turske, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine...


Prvi dan takmičenja na terenima u Budvi, Foto: BK Maini

Zahvalili su i međunarodnom sudiji Marku Božinoviću i svim zaljubljenicima u boćarski sport kojima je sport i sportska manifestacija na prvom mjestu.

"Hvala Evropskoj boćarskoj federaciji koja nam je ukazala veliku čast što nas je uvrstila u kalendar takmičenja svoje federacije i nadamo se da smo opravdali to i odužili se na najbolji mogući način", poručili su iz BK Maini.

REZULTATI TURNIRA

Parovi

I mjesto: Ćubela P - Kolobarić T
II mjesto: Milićević M - Ćubela M
III mjesto: Sjepčević G - Petković M


Brzinsko izbijanje:

I mjesto: Milićević
II mjesto: Sjepčević
III mjesto: Yakin Mehmet