15-12-2022

U Budvi pravo na stipendije ostvario 121 student, Bojana Pićan ispunjava uslove za nagradu „Tomo i Stanica Luketić”

Komisija za dodjelu stipendija i nagrada Opštine Budva objavila je listu studenata koji ispunjavaju uslove konkursa za dodjelu stipendija za studijsku 2022/2023, kao i nagrade „Tomo i Stanica Luketic”.


Foto: portal RTV Budva

Na listi studenata koji ispunjavaju uslove za dodjelu stipendija nalazi se 121 kandidat, dok uslove za dodjelu nagrade „Tomo i Stanica Luketić” ispunjava Bojana Pićan, studentkinja master akademskih studija Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu.

Kako je navedeno u dokumentu, na osnovu Odluke o stipendiranju i nagrađivanju studenata i učenika Sekretanjat za društvene djelatnosti raspisao je konkurs za dodjelu stipendija i Konkurs za dodjelu nagrade „Tomo i Stanica Luketić” za studijsku 2022/2023. godinu.

Konkursi su, podsjećaju, raspisani 13. oktobra ove godine i objavljeni u dnevnom listu „Pobjeda”, na web sajtu i na oglasnoj tabli Opstine Budva.

"Nakon obrade dokumentacije i bodovanja kandidata, Komisija za dodjelu stipendija je shodno Odluci o stipendiranju i nagrađivanju studenata i učenika utvrdila Listu studenata koji ispunjavaju uslove Konkursa. Lista se objavljuje na web sajtu i na oglasnoj tabli Opštine Budva. Odluku o dodjeli stipendije donosi predsjednik Opštine posebnim rješenjem, na predlog Komisije, o čemu će biti obavješteni kandidati koji ispunjavaju uslove. Odluka predsjednika Opštine je konačna i protiv nje se može voditi upravni spor", navodi se u dokumentu koji u cjelosti možete pročitati na sljedećem LINKU.