21-09-2021

U četvrtak radionica „Ljubav u doba korone“

Kancelarija za mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva, organizuje besplatnu radionicu pod nazivom „Ljubav u doba korone“, koja će se održati u četvrtak 23. septembra u Omladinskom klubu u Budvi (TQ Plaza, I sprat), sa početkom u 17 časova. Radionicu će voditi dječiji psiholog i psihoterapeut, Ivana Mihović.


Foto: Omladinski klub

"Na radionici, mladi će imati priliku da govore o ljubavi i razmjenjuju iskustva o njenom nastajanju i trajanju. Dobiće odgovor na pitanja zašto se zaljubljujemo i kako da biramo tu posebnu osobu. Takođe, govoriće se i o tome koliko je dobro mijenjati sebe radi ljubavi i o međusobnom prihvatanju, a sve to u kontekstu izazova nastalog posljedicom korona virusa", kazali su iz Omladinskog kluba u najavi događaja.

Kako su saopštili, broj učesnika je ograničen na 20, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Radionica se realizuje u sklopu redovnih aktivnosti koje sprovodi Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti, Opštine Budva.

Svi zainteresovani se na radionicu mogu prijaviti putem linka: https://docs.google.com/forms/d/1rCqOD0oF314Ix5gOG6dLq3CBPr0x3JvBJrxwEqMcHaU/viewform?edit_requested=true%3Chttps://docs.google.com/forms/d/1rCqOD0oF314Ix5gOG6dLq3CBPr0x3JvBJrxwEqMcHaU/viewform?edit_requested=true%3C/a

Detaljnije informacije o radionici možete naći na zvaničnom Facebook i Instagram profilu Omladinskog kluba.