02-11-2021

U petak i subotu Obuka pravilne primjene Zakona o bezbjednosti saobraćaja

Univerzitet Adriatik Bar, Fakultet za saobraćaj, komunikacije i logistiku Budva, 5. i 6. novembra 2021. godine organizuje Seminar stručnog usavršavanja za predavače teorijske nastave, instruktore vožnje i članove ispitnih komisija pod nazivom „Obuka pravilne primjene Zakona o bezbjednosti saobraćaja Crne Gore i podzakonskih akata o uticaju na odgovornost u saobraćajnim nezgodama“.


Foto: portal RTV Budva/D.B.

"Program Seminara je pokriven temama koje se prvenstveno odnose na poboljšanje bezbjednosti saobraćaja. Predavanja će držati eminentni predavači iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, kako iz zemlje tako i regiona. Učestvovanje na ovom Seminaru kao i interesovanje da čuju stavove vještaka koji rade vještačenja i unapređuju znaja, čiji su nalazi prihvaćeni i koje treba uvažavati u postupcima u kojima učestvuju, a koji su značajni u postupcima stranaka i osiguravajućih organizacija za utvrđivanje odštete, potvrdili su predstavnici autoškola, osiguravajućih društava kao mnogi drugi subjekti iz ove oblasti", saopštili su organizatori.

Seminar se održava u prostorijama Fakulteta u zgradi Akademje znanja. Nakon završenog Seminara, učesnici će dobiti Sertifikate.