18-04-2023

U pripremi Odluka o održavanju čistoće u Budvi, upućen jani poziv građanima da učestvuju sa predlozima i sugestijama

Sekretarijat za komunalno stambene poslove pokrenuo je postupak za donošenje Odluke o održavanju čistoće na teritoriji opštine Budva i uputio javni poziv široj društvenoj zajednici da se uključi u ovaj proces.


Foto: Lazar Gregović

Građanima opštine Budva, pravnim licima, organima uprave Opštine, javnim službama čiji je osnivač Opština, mjesnim zajednicama, državnim organima i službama, medijima, nevladinim organizacijama, kao i svim zainteresovanim subjektima upućen je javni poziv da dostave predloge i sugestije u vezi pripreme Nacrta Odluke o održavanju čistoće na teritoriji opštine Budva.

U skladu sa mehanizmima i oblicima učešća građana u postupku prethodnog konsultovanja, Sekretarijat za komunalno stambene poslove obavještava zaineresovane da predloge i sugestije mogu dostaviti u pisanoj formi putem pošte na adresu: Opština Budva, Sekretarijat za komunalno stambene poslove, Trg sunca br.3, putem e-mail adrese komunalno.stambeno@budva.me, najkasnije do 24. aprila.

Sekretarijat za komunalno stambene poslove obradiće podatke prikupljene u postupku prethodnog konsultovanja i sačiniti i objaviti izvještaj 3. maja, koji će biti objavljen na internet stranici Opštine Budva www.budva.me.

Nakon sprovedenog postupka prethodnog konsultovanja i sačinjavanja Izvještaja, Sekretarijat za komunalno stambene poslove će sačiniti konačan Nacrt Odluke o održavanju čistoće na teritoriji opštine Budva, koji će biti upućen na javnu raspravu, navedeno je u obavještenju.