15-06-2019

Uspješan početak prvog Budva Beer Festa FOTO

Juče je na stadionu “Lugovi” počeo prvi Budva Beer Fest. Na samom otvaranju posjetioci su imali prilike da uživaju u nastupima sjajnog tribute benda “Bjelo dugme” ali i u prijatnim zvucima “Gradske muzike Budve”, dok su veče obilježili koncerti Željka Joksimovića, Hladnog pivai Orthodox Celts-a.

Uspješan početak prvog Budva Beer Festa FOTO | Radio Televizija Budva

Prema proceni organizatora, festival je posetilooko 10.000 ljudi, a atmosfera na festival bila je sjajna. Raspoloženi posjetioci uživali su u hitovima svojih omiljenih bendova, a izvođači su bili prezadovoljni odzivom I pozitivnom energijom koju su razmenili sa festivalskom publikom.



Tokom vikenda posjetioci Budve nastaviće da uživaju u nastupima regionalnih muzičkih zvijezda I najpoznatijih rok i pop bendova.



Današnji program obilježiće koncerti Plavog orkestra, YU grupe, Brkova, I Dejan Petrović Big benda, dok u nedjelju program otvara Tropico bend nakon kojeg će nastupiti Riblja čorba, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje i Who See.

Kvalitetni tribute bendovi pobrinuće se zazagrevanje svakog dana I pripremiti publiku za spektakularne nastupe bendova iz čitvog regiona.


Ulazna festival je besplatan, a ljeto je pravo vrijeme za ovakvu vrstu provoda. Zato, ne propustite priliku da posetite ovogodišnji Budva Beer Fest I budete deo nezaboravnog ljetnjeg provoda.