24-11-2023

Večeras „Ladies Night“ u organizaciji Rotari kluba Budva

Večeras sa početkom u 19.30 časova u hotelu „Splendid“, održaće se tradicionalno zimsko druženje rotarijanaca na svečanosti „Ladies' Night“ u organizaciji Rotari kluba Budva.


Foto: Rotary klub Budva

Planirano je da se i tokom ovogodišnje svečanosti okupe rotarijanci zemlje i inostranstva, članovi njihovih porodica, prijatelja Rotari kluba Budva, predstavnika diplomatskog kora, lokalne uprave, institucija grada Budve, koji će, pored ugodnog druženja, još jednom podsjetiti na potrebu za nesebičnim služenjem, osnovnu misiju Rotarija.

"Nakon vrlo uspješnih akcija posvećenih djeci sa posebnim potrebama Budve, slabovidoj djeci Crne, Gore, opremanju dječjeg i porodiljskog odjeljenja bolnice Kotor, opremanju OB „Danilo I“ Cetinje, najstarije bolnice u Crnoj Gori, nabavke negatoskopa za budvanski Dom zdravlja, pomoći Samostanu Sv. Vida u Petrovcu, nabavci instrumenata za učenike Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Budvi, nabavke logopedskog aparata za potrebe logopedske jedinice gradskog vrtića „Ljubica Jovanović Maše“, Rotari klub Budva novom akcijom, u skladu sa pomenutom misijom, nastavlja da pomaže lokalnoj zajednici", naveli su u saopštenju iz Rotary kluba.

Sredstva prikupljena tokom ovogodišnjeg „Ladies' Night-a“ Rotari klub Budva će namijeniti „Talentima Budve“, mladim ljudima grada koji odabirom aktivnosti i postignutim rezultatima već trasiraju svoj profesionalni i liderski put.


Više informacija na FB stranici: Rotary Club of Budva

O Rotariju

Rotari predstavlja globalnu mrežu lidera koji se volonterski posvećuju rješavanju naj-oštrijih humanitarnih izazova u svijetu. Rotari povezuje 1.2 million članova posredstvom 34.000 Rotari klubova u preko 200 zemalja i geografskih regiona. Njihov rad utiče na život kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou, od pomoći porodicama u potrebi u svojim zajednicama do borbe za svijet oslobođen dječije paralize (Polio-Free World). Više informacija o Roatari pokretu na www.rotary.org