27-08-2022

Velika uzajamna podrška crnogorske elektronske scene i Sea Dance festivala!

Sea Dance festival u svom osmom izdanju nastavlja sa tradicijom promocije domaćih izvođača, koji na Together. Always! bini imaju priliku da se predstave široj publici, što potvrđuje Sea Dance kao festival koji podržava i afirmiše crnogorsku elektronsku scenu. O jakoj uzajamnoj povezanosti svjedoči i velika podrška koju je festival dobio od brojnih elektronskih izvođača u danima kada je održavanje ovogodišnjeg izdanja bilo pod znakom pitanja.

Velika uzajamna podrška crnogorske elektronske scene i Sea Dance festivala! | Radio Televizija Budva

Foto: Sea dance

Sinoć su žurku za pamćenje na Together. Always! bini priredili: Necke, Soft 85, Sen Oliver, Marko Pajković, OAK brothers, Marko T, 84 bit, Nessuno, John-K i Rudhaman. Sjajna lokalna postavka okupila je istinske ljubitelje elektronskog zvuka, koji su plesali kao jedno do ranih jutarnjih časova.

Nekima od njih je prvi festivalski nastup upravo na Sea Dance-u, što se itekako moglo osjetiti po entuzijazmu s kojima su Dj-evi miksali traku za trakom. Među izvođačima koji su imali premijerne festivalske nastupe su i Sen Oliver i Marko T, a publika je uzvratila energičnim plesanjem stvarajući fantastičnu atmosferu.

“Energija koja je večeras vladala na Together. Always! bini je nešto što se ne može opisati, može se samo osjetiti!” - rekao je Sen Oliver nakon nastupa, a njegov kolega Marko T dodao je “Velika je čast nastupati na ovako velikom festivalu i sjajno je što Sea Dance svake godine kreira prostor za lokalne umjetnike”.

Večeras će za otvaranje Together. Always! stejža u 20 sati biti zadužen Marc Stan, a nakon njega za DJ pultom će se naći Starac, dok će u 22 časa muziku puštati Mr Mips. Vlado Božović rasplesaće publiku od 23 sata, a Lazar u back2back setu sa Vukom Đurišićem nastupiće tačno u ponoć. Back2back nastup Branka Vukovića i Iks Oksa zakazan je za 1 sat, a Mr Lekka i Mallex Marrero dovešće publuku do usijanja od 2 sata, nakon kojih će u istom ritmu nastaviti i Budo Šuković. U ranim jutarnjim satima nastupiće Satie, a žurku će zatvoriti Stamina.

Poslednjeg dana festivala, u nedelju 28. avgusta za muzičku selekciju na Together. Always! powered by Guarana biće zaduženi DJ-evi Nikola Soc, Stanco, Konatari, Pim Secle b2b Pelzensers, Double Needle b2b Doshljak, CHBX, Burkakke b2b Straks, Buba, Lerr i P.S.