04-12-2015

Veliko srce Stevana Jovetića

Zvijezda Intera i crnogorski napadač Stevan Jovetić pokazao je da je čovjek. Reprezentativac Crne Gore odlučio je da plati skupu operaciju fudbaleru Budućnosti Milivoju Raičeviću, koji je nedavno doživio najgoru sportsku ozljedu - puknuli su mu prednji ukršteni ligamenti.

Veliko srce Stevana Jovetića | Radio Televizija Budva

Njegov klub nije imao novca da mu plati liječenje, pa je čak i karijera 22-godišnjeg napadača bila dovedena u pitanje. Tačnije, sve dok se nije javio Jovetić, koji je ponudio svoju pomoć.

Crnogorski as preuzeo je na sebe troškove liječenja i Raičeviću je zakazao pregled kod doktora u Augzburgu, gdje se on oporavljao 2010. godine kada je doživio istu povredu.

"Zakazao mi je pregled kod doktora koji je njemu pomogao 2010. kada je imao istu povredu. Takođe, platio je sve troškove operacije i liječenja dok sam bio u Srbiji. Mogu da kažem da ću se vratiti još bolji i da ću sve golove njemu posvetiti.", rekao je Raičević i nastavio:

"Moj klub nije imao novca da me pošalje na liječenje u inostranstvo, jer su mi doktori promašili dijagnozu. Stevan me je pozvao i ponudio pomoć."

Bravo za Stevana!