29-09-2020

Viber stikeri Budve osvajaju Crnu Goru

Turistička organizacija opštine Budva (TOB) je kreirala novi paket Viber stikera koji korisnici mogu besplatno preuzeti sa Sticker Market-a aplikacije Viber od 6. avgusta ove godine, a na raspolaganju za preuzimanje su još 7 dana, saopšteno je oz TOB-a.


Foto: TOB

Tokom perioda do sada, paket šaljivih i atraktivnih Viber stikera koji predstavljaju Budvu, preuzelo je blizu 20.000 korisnika iz Crne Gore, a razmijenjeni su oko 140.000 puta u grupama i komunikaciji jedan na jedan.

“Zadovoljstvo nam je što smo ovo specifično ljeto uspjeli da uljepšamo našim paketom zabavnih i lijepo osmišljenih Viber stikera i što su ih korisnici u ovolikom broju razmijenjivali između sebe i sa prijateljima iz cijelog svijeta” ,saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva.


Foto: TOB

Preuzimanjem ovih Viber stikera korisnici, ukoliko žele, direktno postaju članovi Budva zajednice (Budva Community) na Viber-u, gdje se na brz i jednostavan način mogu informisati o aktuelnim dešavanjima u Budvi, zanimljivostima, kulturnim dešavanjima, povoljnostima u budvanskim hotelima, privatnom smještaju i restoranima, spoljašnjoj temperaturi i temperaturi mora, ali i uživati u fotografijama i video zapisima budvanske rivijere.


Foto: TOB

Foto: TOB

“Podsjećamo još jednom da je paket Viber stikera “Budva” je na raspolaganju za preuzimanje još 7 dana uz opis - Osjeti ljeto i podijeli nove sunčane stikere Budve!”, zaključuje se u saopštenju.