11-04-2014

Video: Direktor RTV Budva Dragan Klarić pozdravio prisutne na dodjeli priznanja najboljim sportistima

Sinoć su u hotelu Splendid uručeni pehari i plakete najboljim sportistima Budve za 2013. godinu, na tradicionalnoj manifestaciji koju organizuju Radio Televizija Budva i Opština Budva.

Video: Direktor RTV Budva Dragan Klarić pozdravio prisutne na dodjeli priznanja najboljim sportistima | Radio Televizija Budva

Osim dodjele priznanja, ovu manifestaciju obilježio je i veliki broj zvanica i bogat zabavni program, a nastupili su Ivan Čanović, Nina Žižić i Jelena Kažanegra.



U konkurenciji velikog broja sportista koji su tokom prethodne godine postigli izvanredne rezultate, odlukom žirija koji je svoje glasove dodjelio uživo u programu Radio Budve, među deset najboljih našli su se Marko Marković, Dejan Lazović, Mihailo Đurović, Bogdan Đurđić, Luka Šuljagić, Nemanja Popović, Andrija Krivokapić, Marko Bojić, Vojin Ćaćić i Andrej Bubanja.

Treba napomenuti da su za najbolje u 2013. godini proglašeni džiu džicu duo Stefan Vukotić i Lidija Jokić.

Za najbolji sportski kolektiv proglašen je OK Budvanska rivijera, za najboljeg trenera Siniša Reljić, najboljeg sportskog radnika Mitar Goliš, a za najboljeg mladog sportistu Emil Pupović.

Specijalna nagrada otišla je u ruke zlatnim juniorskim vaterpolistima iz Budve, posebna nagrada licima sa posebnim potrebama plivačkog kluba "Budva", a nagrada RTV Budva u TK "Slovenska plaža".