, pitao je Kažanegra"> , pitao je Kažanegra" /> , pitao je Kažanegra" /> , pitao je Kažanegra"> (VIDEO) Kažanegra: Divanoviću, ti si najveći izdajnik Paštrovića, nećeš imati sa kime kafu da popiješ - Vijesti | Radio Televizija Budva - Budva Crna Gora
14-08-2020

(VIDEO) Kažanegra: Divanoviću, ti si najveći izdajnik Paštrovića, nećeš imati sa kime kafu da popiješ

"Nikola, gledao sam tvoj promotivni spot koji si snimio na Svetom Stefanu, pa te pitam kako si ti uspio da prošetaš čuvenom rivom, koja vodi prema hotelu, a mi tvoje komšije i rođaci ne možemo tuda da prođemo, jer nam isto kao i ovdje i tamo stoji obezbjeđenje i brani prilaz, nama, našoj djeci i roditeljima?", pitao je Kažanegra



Pred Opštinom koja se u regionu proslavila zbog aktuelnih političkoh dešavanja koja traju unazad mjesec ipo dana, jutros je bilo mirno. Razriješeni funkcioneri i ovog jutra došli su ispred zgrade lokalne samouprave, iako po ustaljenom scnenariju njihov dolazak kao i prethodnih dana nije bio moguć.



"Da vam objasnim, građani mogu da ulaze do šaltera i to je u redu, ali odbornik mora da uđe u Skupštinsku službu", kazao je Radović u obraćanja obezbjeđenju koje je zahtijevalo da odbornici sačekaju 9h kako bi ušli u zgradu Opštine.

Mijomir Pejović, napomenuo je da je nezavisni odbornik Džaković svakog dana unutar Opštine i da obezbjeđenje to zna.

Odbornik Đorđije Vujović pokazao je dokument izglasan na sjednici SO Budva u kome je istaknuto da član odbora Vodovoda Budva može biti samo neko sa sedmim stepenom stručne spreme.



"Evo da vam pokažem ko je njima u upravnom odboru Vodovoda, imaju tri neka člana sa sedmim stepenom, ovaj Danko Radenović ne umije ni da se potpiše, a ispod njega je čuveni konobar Slobo Raičević. On im je vjerovatno rekao da ima sedmi stepen, a on je konobar, što nije ništa loše, konobar je dobro zanimanje ali ne može da bude u odboru direktora Vodovoda, Statut to ne dozvoljava. Ovaj bord diretora izabran na ovoj sjednici treba da se poništi kao i odluke koje je potpisao v.d. direktor koga su oni izabrali", poručio je Vujović.



Vujović je istakao da se Nikola Divanović prilikom posjete premijera Markovića požalio da ova Opština nema prosperitet i da protekle četiri godine nijesu dovedeni investitori i investicije.

"Marković je da bi brže bolje to prenio javnosti iznio jednu notornu laž. Da li iz ne znanja ili iz toga što nije uzeo reket i procenat iz toga što se gradi", istakao je Vujović.

Slavica Maslovar, kazala je da ima potrebu da se povodom posjete premiejra Markovića obrati prisutnima.



"Budva je prije četiri godine izabrala drugačiji put od Podgorice. Put časnog i poštenog rada. Da li su heroji ovog proljeća oni koji su naredili puč na Opštinu? Oni koji su hapsili Krapovića, Radovića i Mikijelja? Da li su heroji proljeća oni sa čizmom na vratu kolege Mikijelja? Oni koji su koruptivnim i kriminalnim radnjama dozvolili da zaposleni u Opštini danas ne primaju plate?", pitala je Malslovar.



Maslovar je istakla kako to nijesu istinske i prave vrijednosti kojima se kao ljudi možemo ponositi, niti ovog niti bilo kojeg drugog proljeća.

Mladen Kažanegra, kandidat za odbornika u SO Budva i mještanin Paštrovića, kazao je da želi da postavi par pitanja Nikoli Divanoviću.

"Nikola, gledao sam tvoj promotivni spot koji si snimio na Svetom Stefanu, pa te pitam kako si ti uspoio da prošetaš čuvenom rivom, koja vodi prema hotelu, a mi tvoje komšije i rođaci ne možemo tuda da prođemo, jer nam isto kao i ovbje i tamo stoji obezbjeđenje i brani prilaz, nama našoj djeci i roditeljima?, pitao je Kažanegra.



On je napomenuo i to da je Divanović u spotu istakao da je sa tri godine naučio da pliva baš na svetostefanskim plažama.

"To je istina, to ti vjerujem i mi smo sa tobom proplivali, ali danas ti i tvoji koalicioni partenri branite našoj djeci da tamo proplivaju. Tamo su ograde i obezbjeđenja, svakodnevno tjeraju žene i djecu. Naša djeca nikada nijeus vidjela malu plažu, ne mogu da joj priđu ni u zimskom periodu. Prvi put su u svom životu Malu plažu vdijeli prije 15 dana kada smo mimo volje obezbjeđenja ušli tamo, kazao je.

Kaženergra je Divanoviću poručio i to da je jedini Paštrović koji je kako je kazao glasao za "sramni zakom o oduzimanju crkava i manastirta".

""Nikola imaš još 15 dana da odeš u manastir Praskvicu kod našeg duhovnika i da se spasiš, progalešn si za najvećeg izdajnika Paštorvića, ali još si na vrijeme da se spasiš. Ako ovbako nastaviš, nećeš imati više sa kime kafu da popiješ", poruzčio je Kažanegra.

Carević se jutros nije pojavio pred zgradom Opštine Budva, a okupljanje građana i razriješenih funkcionera proteklo je mirno.

Podsjećamo lokalna smaouprava je u blokadi već skoro dva mjeseca, a do izbora je ostalo jo 16 dana.