28-01-2021

(VIDEO) Kentera: Škola mozaika počinje 1. februara

Nakon uspješnog rada u protekle četiri godine, Jovan Paka Kentera i ove godine organizuje besplatnu zimsku Školu mozaika koja će početi sa radom 01. februara.


Foto: Screenshot/Tv Budva

Kako je naveo mozaičar i umjetnik, Jovan Paka Kentera, gostujući u Jutarnjem programu TV Budva, ovih nekoliko predstojećih mjeseci do sezone za rad je i dovoljno da škola da rezultate, što je veoma lijepo.

"U prve dvije godine je bilo nekih tridesetak polaznika, prošle godine smo taman počeli ali nam je korona poremetila planove. Koncept škole nije takav da se samo odrade mjesec ili dva dana pa opet sljedeće godine tako, već svako ko je zainteresovan može da dođe, da se priključi i upozna sa nama, i da nastavi da dolazi svake sledeće godine", istakao je Kentera.

On je dodao da sada već postoji i dobar broj obučenih ljudi koji su ranije pohađali školu te su sada, kako kaže, na neki način i njegovi pomoćnici što umnogome olakšava rad.

Cijelo gostovanje umjetnika i mozaičara Jovana Pake Kentere u Jutarnjem proogramu TV Budva možete pogledati u sljedećem videu:




N.D.