17-12-2020

(VIDEO) Konačno riješen prilaz Crvenoj zgradi

U ime stanara Crvene zgrade pored glavnog magistralnog puta, Dejan Mušura zahvalio se Sekretarijatu za komunalno stambene poslove na brzoj reakciji rješavanja problema prilaza toj zgradi.


Foto: Screenshot

U cilju rješavanja navedene prepreke, stanari pomenute zgrade obratili su se Sekretarijatu za komunalno stambene poslove a reakcija je uslijedila već nakon 15 dana.

Mušura je prije svega napomenuo da govori u ime upravnice kućnog savjeta te zgrade, Dijane Došljak, koja nije bila u mogućnosti da da izjavu za dnevno informativnu emisiju TV Budva, "Polis".

"To je dugogodišnji problem parkiranja na jednom određenom dijelu puta koji blokira prilaz zgradi, i zbog toga su stanari pomenutog objekta bili onemogućeni da normalni dođu do svojih ulaza".

Poseban akcenat je stavio na tadašnju nemogućnost prolaza za majke sa djecom u kolicima kao i za OSI, a kako je objasnio problem je riješen iscrtavanjem dijela ulice kojim se zabranjuje parkiranje na prilazu stazi.

On se posebno zahvalio Sekretaru Sekreterijata za komunalno stambene poslove Srđanu Gregoviću koji je imao, kako kaže, sluha za njihov dugogodišnji problem.

Postavljeni prilazi za OSI kod Druge osnovne škole i kod Crvene zgrade

Mušura je istakao da se nada će sugrađani ubuduće poštovati iscrtanu signalizaciju a Sekretar Sekretarijata za komunalno stambene poslove Srđan Gregović je kazao da je taj Sekretarijat na usluzi građanima sa sličnim problemima te da imaju slobodu da im se obrate a oni će ukoliko bude osnova za reakciju nastojati da im izađu u susret u realnom roku.

Opširnije u prilogu Ljubice Pribilović:




N.D.