22-11-2023

'Ladies night' veče rotarijanaca namijenjeno mladim talentima Budve

U petak 24. novembra u 19.30h u hotelu Splendid održaće se tradicionalno rotarijansko zimsko druženje, svečanost koja je poznata kao "Ladies night", a u organizaciji Rotary kluba Budva.Sve je spremno za "Ladies night" koje će okupiti brojne rotarijance ne samo iz Budve već iz cijelog regiona, a ove godine se održava po 19. put.

"Summer party orijentisan je više na Rotary zajednicu širom regiona dok je "Ladies night" više fokusiran na budvanske Rotarijance, kao i one iz Crne Gore, ali i na privredu", rekao je predsjednik kluba Rotary Budva, Pero Duletić.

Bez velikih promjena od osnivanja.

"U početku se nije znalo šta je Rotary klub, trebalo je ljudima objasniti da to nijesu okupljanja uz čajanku i priču, već smo uključili i porodice, Ladies night, Summer party, kako bi ljudi shvatili šta smo mi, ko smo mi i šta radimo", kazao je član Rotary kluba Budva Nebojša Bjelica.

Lijepo i nesebično druženje uz humanitarni karakter.

"Sav novac priupljen tokom "Ladies night" biće dodjijeljen budvanskim talentima, a moto Rotary kluba jeste "Služenje i druženje", gdje se jednim događajem dopre do više ciljeva. Ideja je da se promovišu djeca i mladi sa vanserijskim talentima, a koji su nevidljivi a treba ih promovisati, jer oni će za deset ili petnaest godian voditi ovo društvo naprijed", ističe Duletić.

Opšrinije u videu: