22-12-2022

(VIDEO) Odbojkaški savez uručio priznanja Markoviću i Milenkoviću

Čelnici Odbojkaškog saveza Crne Gore uručili su priznanja najboljima u 2022. godini, a među laureatima su i trener OK Budva Miloš Marković i talentovani tehničar šampiona države Rastko Milenković.


Foto: OSCG

Marković je proglašen za najboljeg trenera u domaćem prvenstvu za odbojkaše, a Milenković za najperspektivnijeg odbojkaša Crne Gore u ovoj godini.

Trener Budve je na svečanosti izjavio da je zadovoljstvo biti priznat od onih sa kojima sarađuješ.



"Iskoristio bih priliku da se zahvalim sportskim klubovima, trenerskoj organizaciji i Odbojkaškom savezu, naravno, zahvalio bih se i matičnom klubu, igračima i kolegama u stručnom štabu. Moje priznanje danas je proizvod našeg zajedničkog rada i dobrih rezultata koje smo postigli u godini za nama. Naravno čestitao bih i svim ostalim dobitnicima ovogodišnjih priznanja", kazao je Marković.

“Htio bih da se zahvalim Odbojkaškom savezu i svima koji su glasali za mene i nadam se da ću ispuniti očekivanja”, izjavio je odbojkaš Budve Rastko Milenković.



Za najboljeg odbojkaša u domaćem prvenstvu proglašen je doskorašnji član Budve iskusni Blažo Milić koji trenutno nastupa za Makabi u Izraelu, a najbolji odbojkaš u inostranstvu je Marko Bojić (Al Nasr, Saudijska Arabija).

Za najbolju odbojkašicu u domaćem prvenstvu za 2022. godinu izabrana je Teodora Čavić (Galeb Liko Soho Group), najbolja odbojkašica u inostranstvu je Nikoleta Perović (Konsolini, Italija) najperspektivnija je Lara Jovović (Morača), a najbolji trener u domaćem prvenstvu za odbojkašice je Petar Koković (Galeb Liko Soho Group).


M.S.