08-06-2020

(VIDEO) Pejović: Zahtjev za sazivanje sjednice očajnički pokušaj DPS-a i njihovih satelita

Zahtjev za sazivanje sjednice očajnički je pokušaj DPS i njihovih satelita, koji su svjesni da su u proteklih deset dana doživjeli nekoliko teških političkih poraza, poručio je predsjednik Kluba odbornika Demokrata Mijomir Pejović. Kako je dodao, očigledno je da su pretrpjeli žestoke kritike od svoje partijske centrale, kao i da su tokom vikenda bili prisiljeni da posegnu za pravnim razbojništvom.



"Kao što vidite, čak ni u tome nisu mogli biti složni, jer jedan odbornik iz njihovih redova, koji je inače bivši sudija a sada advokat, je prosto vidio da sebi tako nešto ne može da dozvoli", kazao je predsjednik OO Demokrata Budva, Mijomir Pejović, na današnjoj pres konferenciji koja je održana povodom najavljenog skupštinskog zasijedanja od strane DPS-a, Crnogorske, te nezavisnog odbornika, Stevana Džakovića.

On je dodao da su Demokrate snažno na pozicijama odbrane Ustava.

"To je neprikosnovena izborna volja građana i držaćemo se toga apsolutno i u narednom periodu. I ova inicijativa doživjeće brodolom."

Pejović je podsjetio da je sjednica Skupštine već zakazana, da je ista uveliko u toku, te da oni koji su jutros predali zahtjev za sazivanje sjednice, kako je zaključio, sve to vrlo dobro znaju.