04-03-2020

(VIDEO) Pogledajte majstoriju Vladana Kordića!

Crnogorska fudbalska scena je posljednjih nekoliko godina iznjedrila veliki broj mladih sportskih imena koja su svojim bravurama na terenu uspjeli da privuku pažnju kako domaće tako i inostrane sportske javnosti. Nisu rijetki slučajevi da upravo ti sportisti brane i boje nacionalne reprezentacije čime su pokazali da naša zemlja nema razloga da brine za budućnost tog sporta.

(VIDEO) Pogledajte majstoriju Vladana Kordića! | Radio Televizija Budva

Foto: dan.co.me

Jedan od takvih je i Vladan Kordić, dvadesetjednogodišnji napadač FK Grbalj, koji je u 90. minutu utakmice protiv "Koma", a koja je odigrana prethodnog vikenda, petom postigao pogodak i donio tri boda svojoj ekipi.

Za Kordićem, koji je član i mlade fudbalske reprezentacije Crne Gore, u ovom trenutku postoji potražnja iz inostranstva, a kako će se odvijati njegova karijera dalje znaće se već juna mjeseca kada mu ističe ugovor sa matičnim klubom.

Do kraja šampionata ostalo je još 14 utakmica. "Grbalj" se u ovom trenutku nalazi na začelju tabele i svaki bod do kraja šampionata im je od izuzetne važnosti, a novu šansu će imati već u subotu za kada je zakazan duel protiv "Petrovca" koji se nalazi u zoni baraža.

U videu koji se nalazi ispod teksta pogledajte pogodak kojim je Kordić, ekipi "Grblja" donio bitna tri boda za opstanak.



J.J.